Колишній губернатор Дніпропетровщини та власник авіакомпанії МАУ Ігор Коломойський різко відповів на звинувачення Михаєла Саакашвілі.

Про це пише Корреспондент.

"Коли собака без намордника когось кусає, потрібно карати і собаку, і, що важливо, її господаря. Собак в таких випадках присипляють. А в нашому випадку можна відправити післяплатою до Грузії, щоб він відповів за покусаних там людей", - сказав він про заяву Саакашвілі щодо незаконного впливу українського олігарха на пасажирські авіаперевезення.

Читайте також: Яценюк назвав слова Саакашвілі брехливими

Коломойський натякнув на те, що хто саме в цій ситуації хазяїн - відомо. А за свої слова одеський губернатор має відповісти грошима у судах.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я вважаю, немає сенсу питати з брудного сопливого наркомана до тих пір, поки він не пройде курси реабілітації від наркозалежності. Моя лінія поведінки - зустрічатися з ним у судах, відстоювати свою честь і гідність там", - сказав колишній губернатор Дніпропетровщини.

За його словами, Саакашвілі має компенсувати завдану моральну шкоду, "заявляв, що у нього зарплата двісті тисяч доларів - нехай з неї платить ".

Нагадаємо, раніше Михаєл заявив в ефірі 5 каналу, що український уряд контролюють олігархи.