Співробітники нової київської патрульної поліції наздогнали Mercedes, який порушив правила при в'їзді в Києво-Печерську Лавру, але не змогли притягнути до відповідальності водія машини, пасажиром якої був намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Павло.

Про це повідомляється на сторінці ЄвроМайдан-EuroMaydan в Facebook.

"Співробітники нової поліції встигли наздогнати мерседес S класу зі священиком на борту, машина якого порушила правила при в'їзді в Києво-Печерську Лавру. Але поліція не оштрафувала священика і він спокійно поїхав, батюшка каже у нього свої закони", - наголошується в коментарі до опублікованого відео цього інциденту.

Читайте також: Львівська суддя назвалась безробітною, щоб уникнути штрафу

"Ви в церкві сьогодні були? Подумайте про душу, а тоді будете мені робити питання", - говорить на відео священик-порушник поліцейському.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Він також зазначив, що його водій робить те, що він йому каже.

"Якщо я дозволю - візьмете, якщо не дозволю - не візьмете", - сказав священик про штраф.

На зауваження поліцейського про те, що його водій порушив правила руху, священик сказав: "Нічого, слава Богу!", після чого спокійно поїхав.