Заступник голови Державної фіскальної служби Костянтин Лікарчук звільнений з посади за порушення присяги державного службовця.

Про це йдеться в відповідному розпорядженні Кабміну від 7 вересня.

"Звільнити Лікарчука Костянтина Ігоровича з посади заступника Голови Державної фіскальної служби України за порушення Присяги державного службовця", - йдеться в документі.

Нагадаємо, 7 вересня міністр фінансів Наталія Яресько заявила, що Кабінет міністрів задовольнив подання на звільнення заступника голови Державної фіскальної служби Костянтина Лікарчука.

Читайте також: Екс-заступник голови ДФС може подати до суду через своє звільнення

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Відзначимо, через конфлікт всередині Державної фіскальної служби Лікарчук з початку вересня втратив будь-які повноваження, після чого зайнявся викриттям корупційних схем, про які йому нібито стало відомо. Зокрема, він повідомив про існування чорної каси на митниці і про закриття кримінальної справи стосовно радника Насирова після звернення верхівки влади.

Голова Державної фіскальної служби України Роман Насиров назвав 4 вересня призначення Лікарчука своїм заступником "політичною помилкою".

Лікарчук працював заступником глави ДФС з 5 травня 2015 року.