Лідера партії ВО "Свобода" Олега Тягнибока 14 вересня викликали на новий, вже третій, допит з приводу подій біля Верховної Ради України 31 серпня.

Про це "свободівець" повідомив після виходу з будівлі МВС, де проходив його допит, пише РБК.

"Очевидно, тих свідчень було недостатньо. Відповідно, мене повторно викликають на допит на понеділок, 14 число (14 вересня, - ред.), на 11 годину", - сказав Тягнибок.

Також він повідомив, що місце допиту знову буде перенесено.

"У понеділок допит відбудеться вже знову не тут, а в іншому місці. Так, як і в минулий раз на Антоновича", - заявив він.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Разом з тим лідер "Свободи" підкреслив, що претензій до дій слідчого у нього немає.

"Це був інший слідчий, ніж минулого разу. Очевидно, він же мене буде допитувати також у понеділок. Я не можу зараз висловити будь-яких претензій щодо процесуальних дій слідчого по відношенню до мене", - сказав Тягнибок.

Читайте також: Порошенко звинуватив олігархів у сутичках під Радою

Зазначимо, сьогодні перед початком допиту лідер "Свободи" Олег Тягнибок заявив, що подає позов до суду на Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова щодо захисту честі, гідності та ділової репутації. Головний "свободівець" незадоволений, що міністр звинуватив його в тому, що сталося під Верховною Радою 31 серпня, незважаючи на презумпцію невинності.

Нагадаємо, що 4 вересня лідер партії ВО "Свобода" Тягнибок вперше прибув на допит до Головного слідчого управління МВС. Він підкреслив, що його допитували не як підозрюваного, а як свідка.