Під час допиту в Міністерстві внутрішніх справ лідер "ВО" Свобода" Олег Тягнибок не промовив жодного слова.

Як повідомляє радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк на своїй сторінці в Facebook, політик керувався 63 статтею Конституції України.

"Безумовно, це його невід'ємне право як громадянина України. Втім, враховуючи вчинення терористичного акту та інших тяжких злочинів, наслідком чого стала загибель трьох бійців Нацгвардії і поранення більше 130 правоохоронців, напевно, така позиція Тягнибока щодо з'ясування всіх обставин трагічних подій, м'яко кажучи, дивує", - написав Шкіряк.

Читайте також: Аваков пообіцяв Тягнибоку зустрічний позов

Нагадаємо, що Олег Тягнибок тричі не з'являвся на допит в МВС. Сьогодні Арсен Аваков заявив про зустрічний судовий позов проти лідера ВО "Свободи", якого глава МВД звинуватив у трагічних подіях 31 серпня 2015 під будівлею Верховної Ради.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Олег Тягнибок раніше заявляв, що буде судиться з Арсеном Аваковим.

В результаті зіткнень під будівлею українського парламенту загинули троє військовослужбовців Національної гвардії.