Ще одна суддя у справі "свободівців" Сиротюка і Швайки захворіла. Про це у своєму Facebook повідомив депутат від "Свободи" Андрій Іллєнко.

"У Печерському суді епідемія нового вірусу - українського суддівського грипу! Після того, як Сиротюка і Швайку мала судити суддя Волкова, вона раптово захворіла. Ви будете сміятися, але, призначена після цього вести справу суддя Матійчук, теж терміново занедужала", - повідомив Іллєнко.

За словами Іллєнка, Сиротюка має судити суддя Карабань. Він також нагадав, що іншому "свободівцю" Едуарду Леонову дали домашній арешт з електронним браслетом.

Читайте також: На екс-нардепа-свободівця вдягли електронний браслет

Як відомо, 4 вересня Швайці та "свободівцю" Юрію Сиротюку було оголошено підозру в організації масових заворушень і нападі на правоохоронців біля будівлі ВР 31 серпня, під час голосування за зміни до Конституції в парламенті.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

31 серпня під Верховною Радою сталися сутички між силовиками та мітингувальниками, які вимагали не ухвалювати зміни до Конституції. Після голосування парламенту, мітингувальники пішли штурмом на Верховну Раду і почали кидати димові шашки. Потім хтось кинув у лави міліції і Нацгвардії бойову гранату. Було поранено понад 130 осіб.

Один нацгвардієць помер від поранення уламком у серце у понеділок, ще двоє померли в лікарні у вівторок. Арештували 21-річного Ігоря Гуменюка, який, за словами глави МВС, кинув гранату. Він є бійцем добровольчого батальйону спецпризначення "Січ", який складається з членів "Свобода".