Печерський районний суд Києва застосував до свободівця Едуарда Леонова запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з застосуванням електронного браслета. Таке рішення оголосила суддя Наталія Васильєва, пише УНН.

"У задоволенні клопотання… про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відмовити. Застосувати до Леонова запобіжний захід у вигляді домашнього арешту", - сказала суддя.

Читайте також: Марков вийшов з італійської в'язниці

Суд заборонив Леонову покидати своє помешкання в Ужгороді з 20:00 до 8:00, тобто вночі.

Нагадаємо, трьох екс-нардепів від партії "Свобода" Ігоря Швайку, Юрія Сиротюка та Едуарда Леонова підозрюють в організації масових заворушень під Верховною Радою 31 серпня. В результаті тих подій загинули троє військовослужбовців Нацгвардії і отримали поранення понад 130 людей.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще