Колишнього народного депутата України Ігоря Маркова сьогодні, 5 вересня, випустили з в'язниці в Італії. Про це на своїй сторінці в Facebook написав екс-прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Сьогодні нарешті італійське правосуддя виконало рішення суду і звільнило з в'язниці відомого українського опозиційного діяча, члена Комітету порятунку України Ігоря Маркова", - написав Азаров.

За його словами, "Марков налаштований на продовження своєї політичної діяльності".

"Комітет порятунку України продовжить свою боротьбу за остаточне звільнення Ігоря Маркова, затриманого італійською владою", - заявив Азаров.

Читайте також: З депутатів "Опозиційного блоку" знімуть недоторканність - Шокін

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, 12 серпня Інтерпол затримав в Італії лідера партії "Батьківщина", колишнього депутата Верховної Ради Ігоря Маркова.

Раніше, 21 серпня, суд Генуї на вимогу захисту змінив запобіжний захід колишньому народному депутату, лідеру партії "Родина" Ігорю Маркову: з утримання під вартою на домашній арешт з електронним браслетом. Проте пізніше з'ясувалося, що в Італії немає достатньої кількості цих пристроїв, яких би вистачило на всіх ув'язнених.