Електронна петиція про введення нового закону для голосування у парламенті набула сили. Відтепер президент Петро Порошенко зможе ухвалити проект голосування у Верховній Раді лише по відбитку пальця.

"Впровадити електронну систему голосування за відбитком пальців у Верховній Раді, тим самим унеможливити голосування через не присутніх депутатів. Вже 2015 рік, а система не встановлена", - йдеться в тексті петиції.

Раніше деякі депутати виступали проти так званого "кнопкодавства", але у цьому році вже зафіксовано 36 подібних випадків. Лідерами у рейтингу "кнопкодавів" є депутати від фракції "Народний фронт".

Читайте також: Мене не цікавить крісло прем'єр-міністра - Яресько

Це вже четверта електронна петиція, яка зібрала необхідні 25 тисяч підписів. Раніше на офіційному сайті суспільство проголосувало за вільне володіння зброєю, скасування імпортного збору для автомобілів та прем'єрство Саакашвілі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще