Американський генерал Девід Петреус, командувач Центральним командуванням США у 2008-2010 роках, висловив на міжнародній конференції YES в Києві свою думку про повернення Криму до складу України не тільки де-юре, але і де-факто - повідомляє LB.

"Я б сказав дуже дипломатично: повернення Криму займе дуже багато часу... Чи відокремлювати питання Криму від питання Донбасу у переговорах або не відокремлювати, повинні вирішувати політики, а не військові", - сказав генерал.

На думку Девіда Петреуса, президент Росії Володимир Путін прагне відродити Російську імперію і дуже боїться, що на західних кордонах Росії з'явиться розвинена демократична країна з ринковою економікою.

Читайте також: Порошенко поговорив с Нуланд про посилення фінансової допомоги США

"Справжнє вирішення проблеми лежить не на фронті, а у Києві. Це продовження і просування реформ, які повинні тривати", - підкреслив військовий.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, 21 березня 2014 року президент Росії Володимир Путін підписав договір про "входження" Криму до складу РФ на основі псевдореферендуму, проведеного 16 березня 2014 року в автономній Республіці Крим і місті Севастополі. Українська влада та міжнародна спільнота не визнають підсумків референдуму, а також входження АРК до складу Російської Федерації.