Міністр закордонних справ України Павло Клімкін прибув до Берліна для участі у переговорах міністрів "нормандської четвірки" (Україна-Німеччина-Росія-Франція).

Про це повідомив посол України в Німеччині Андрій Мельник у своєму Твіттері .

"Міністр Павло Клімкін прибув до Берліна з десятим робочим візитом від початку року: попереду Нормандські переговори", - написав Мельник.

Як повідомлялося, зустріч глав МЗС Франції, Німеччини, Росії та України відбудеться 12 вересня на віллі Борзіг поблизу Тегельского озера на околиці Берліну. Вони збираються, щоб підготувати зустріч у Нормандському форматі 2 жовтня в Парижі.

За інформацією ЗМІ, зустріч має розпочатися близько 19:00 за київським часом.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Читайте також: На Донбасі можливий заморожений конфлікт – Кучма

Нагадаємо, з 1 вересня на Донбасі діє режим припинення вогню. Четвер, 10 вересня, став першим днем ​​за багато місяців, який пройшов повністю спокійно.

Однак сьогодні військові знову повідомляли про стрілянину з боку сепаратистів.