Печерський районний суд м. Києва обрав запобіжний захід очільнику Державної служби зайнятості зайнятості Ярославу Кашубу і призначив заставу 1,8 мільйона гривень.

Про це інформує прес-служба Генпрокуратури у понеділок.

Окрім того, за клопотанням ГПУ суд заарештував голову тендерного комітету Державної служби зайнятості та визначив можливість внесення застави у розмірі 627 тисячі гривень.

Читайте також: Суд у справі Кернеса знову перенесли

Нагадаємо, що вказані службові особи за попередньою змовою одержали неправомірну вигоду в особливо великому розмірі у загальній сумі понад 600 тисяч гривень за надання протиправного сприяння представникам комерційних структур, під час участі у державних закупівлях та у подальшому заволодінні бюджетними коштами.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Як повідомлялося раніше, Вища Рада юстиції відкрила дисциплінарні справи за підозрою в порушенні присяги проти 28 суддів, що судили активістів Євромайдану.