Президент Росії Володимир Путін висловив готовність поговорити з музикантом Елтоном Джоном.

Як повідомляє УНІАН, про це заявив його прес-секретар Дмитро Пєсков.

"Не сумніваюся, що якщо буде таке побажання, президент буде готовий зустрітися, у тому числі і з Елтоном Джоном, для того, щоб дати відповіді на всі питання, які він зможе поставити. Але поки ми таких сигналів не отримували", - заявив він .

Про бажання поговорити з президентом Росії музикант Елтон Джон заявив в минулі вихідні в інтерв'ю телерадіокорпорації Бі-бі-сі.

Він поговорив би з ним про права представників ЛГБТ-спільноти в РФ.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Напередодні співак підняв теми толерантності та прав людини. Сьогодні в профілі в Instagram співака з'явився запис про те, що йому нібито подзвонив президент РФ.

"Це не відповідає дійсності. Жодної розмови не було. У Путіна не було розмови з Елтоном Джоном, а головне, що ми не отримували від нього будь-яких пропозицій про зустріч. Те, що було озвучено через ЗМІ, я знову ж повторюю, я не знаю, наскільки це автентично", - зазначив він.

Читайте також: Порошенко подарував Елтону Джону футболку з Сенцово (фото)

Нагадаємо, що Елтон Джон багато років відстоює права сексуальних меншин. У 1984 році, він несподівано для багатьох, одружився на звукоінженері Ренате Блауел, але через чотири роки пара розлучилась.

21 грудня 2014 Елтон Джон і Девід Ферніш розписалися і зіграли весілля. Вони прожили в цивільному шлюбі дев'ять років.