Президент України Петро Порошенко вручив всесвітньо відомому виконавцю Елтону Джону сорочку із зображенням Олега Сенцова, засудженого в Росії на 20 років.

Про це повідомили в прес-службі Голови держави.

У повідомленні наголошується, що Президент "мав можливість особисто подарувати Елтону Джону цю річ".

Візит відомого музиканта і благодійника до України має символічне значення, оскільки сприятиме об'єднанню зусиль міжнародного співтовариства у протидії агресивній кремлівській пропаганді проти України і Заходу ".

Як повідомлялося раніше, співак Елтон Джон прибув до Києва, щоб виступити на форумі YES з лекцією про необхідність дотримання прав ЛГБТ.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читайте також: Перший український гей-роман презентували у Львові

Елтон Джон заявив, що Україна повинна знайти спосіб приєднатися до світу терпимості і закликав політиків і бізнесменів, які зібралися на його лекцію, захистити права людини.

Нагадаємо, що вчора, президент України Петро Порошенко під час зустрічі з помічником Державного секретаря США Вікторією Нуланд у Києві говорили про відносини між країнами і про фінансову допомогу.