Президент Петро Порошенко підтримав рішення Ради національної безпеки та оборони.

Як повідомляє прес-секретар глави держави Святослав Цеголко в своєму Twitter, глава держави підписав документ про введення персональних санкцій проти Росії.

"Увести в дію рішення Ради національної безпеки та оборони від 2 вересня 2015 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів", - йдеться у документі.

Цеголко пообіцяв, що найближчим часом документ з'явиться на сайті Президента.

Також президент Петро Порошенко під час зустрічі з членами Політико-безпекового комітету ЄС заявив про необхідність посилення санкцій через оголошення ватажками окупованих територій незаконних виборів, які організувала Росія.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Україна таким кроком долучилась до європейської санкційної практики. Європейські дипломати неодноразово наголошували про необхідність обмежувальних заходів у сфері економіки проти Росії за її активну підтримку терористів Донбасу та анексії Криму.

Читайте також: Санкції з РФ можна зняти тільки в разі повернення Криму та Донбасу - Яценюк

Нагадаємо, що 14 вересня Рада Європи продовжила санкції проти Росії до березня 2015 року.

У постанові повідомляється про 149 фізичних і 37 юридичних осіб, на яких поширюється продовження обмежувальних заходів до 15 березня 2016 року.