Служба безпеки України заборонила в'їзд на територію країни італійському політику, колишньому прем'єр-міністру Італії Сільвіо Берлусконі.

Про це йдеться у відповіді СБУ на запит "Апострофа".

"14 вересня поточного року щодо громадянина Італії Сільвіо Берлусконі було винесено постанову про заборону йому в'їзду на територію України терміном на три роки в інтересах забезпечення безпеки нашої держави", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Майже двом тисячам росіян заборонено в'їзд до України - РНБО

Нагадаємо, 11 вересня президент РФ Володимир Путін в окупованому Криму зустрівся з екс-прем'єром Італії Сільвіо Берлусконі.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

МЗС України засудило цей візит. У відомстві зазначили, що ця поїздка відбувалася без погодження з українською стороною і порушила встановлений порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї.