Близько 80 тисяч чинних чиновників на сьогодні проходять перевірку відповідно до закону "Про очищення влади". Про це сказала перший заступник міністра юстиції України Наталія Севостьянова, пише УНІАН.

"На сьогодні до реєстру осіб, до яких застосовані положення закону про очищення влади, внесено 760 осіб, і близько 80 тисяч діючих чиновників на сьогодні перебувають у процесі перевірки. А також стосовно 45 тисяч претендентів на зайняття посад також проводиться аналіз документів і перевірка цих осіб", - зазначила Севостьянова.

Читайте також: З топ-50 люстраційного списку звільнена половина - активісти

Нагадаємо, у квітні громадський люстраційний комітет створив онлайн-реєстр осіб, які підлягають люстрації.

Голова департаменту Міністерства юстиції з люстрації Тетяна Козаченко днями повідомляла, що близько 700 українських чиновників вже звільнили на підставі закону про очищення влади.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще