Передвиборча кампанія в Харкові розпочалася за місяць до офіційного старту, передбаченого законом - повідомляє "Опора".

Активісти констатують, що партія "Відродження", яку на місцевих виборах очолив чинний мер міста Геннадій Кернес, використовує у своїй агітації міський комунальний транспорт.

Також акцентується увага на написах у комунальному транспорті "Відродження" без згадки, що це бренд політичної партії, однак на тлі білбордів з рекламою однойменної політичної партії.

"Практика для Харкова традиційна, і, мабуть, не заборонена, якби не ознаки політичної реклами із залученням комунального транспорту", - говорять активісти.

Вони звертають увагу на використання Геннадієм Кернесом у виборчій кампанії комунального каналу "Харьковские известия", вбачаючи в цьому "явні ознаки політичної агітації, політичної джинси і медійного адміністративного ресурсу".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Колишні "регіонали" йдуть на місцеві вибори від Блоку Порошенка

Нагадаємо, що Київський районний суд переніс розгляд справи харківського міського голови Геннадія Кернеса на 28 вересня.