Партія "Солідарність" просить Київську міську територіальну виборчу комісію зареєструвати 121 кандидата в депутати Київської міськради на місцевих виборах 25 жовтня.

Про це повідомив депутат Київради, співголова фракції "УДАР-Солідарність" Володимир Прокопів, передають Українські новини.

"Сьогодні партія подала список зі 121 кандидата в депутати в Києві", - сказав він. Список очолив керівник партії Віталій Кличко.

Читайте також: Колишні "регіонали" йдуть на місцеві вибори від Блоку Порошенка

Також у списку кандидатів значаться депутати Київради Дмитро Гордон, Олександр Пабат, секретар Київради Олексій Резніков, керівник земельної комісії Київради Володимир Прокопів, керівник бюджетної комісії Андрій Странніков.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Увійшли в список також головний режисер телеканалу "ОТВ" Марія Орлова, генеральний директор комунального підприємства "Київпастранс" Сергій Майзель та інші.