Володимир Жириновський домовився з керівниками "союзу комуністів Луганщини" про створення на окупованій території "територіальної організації" ліберал-демократичної партії Росії.

Про це у Facebook написав народний депутат, керівник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"Приблизний керівний склад ЛДПР в Луганську буде виглядати приблизно так: Гуменюк, Лісіцин, Золкін і Попов. Також, Гуменюк планує захопити керівництво всією мережею КПУ на окупованих територіях і усунути від керівних посад у регіональних осередках компартії осіб, наближених до Кілінкарову. Останньому приписують "занадто" проукраїнську "позицію", - пише Тимчук.

Читайте також: Жириновський хоче переселити в Крим три мільйони осіб з півночі Росії

Так, на 26 вересня запланована конференція "Союзу комуністів Луганщини" на якій планується вибрати нового керівника. Конференція буде проводитись під наглядом представників КПРФ, зокрема 1-го секретаря Ленінградського обкому КПРФ Ілларіонова.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

"Головним питанням" республіканській конференції "буде створення на базі" Союзу комуністів Луганщини "структурного підрозділу КПРФ і фактичне переформатування всіх осередків КПУ на території окупованої Луганській області в осередки КПРФ. Керівники осередків вже затверджені московськими" гостями "і їх маріонетками, так що їх" обрання "носитиме формальний характер. Зокрема 1-му секретарем Кам'янобрідського РК стане Сіненко, командир одного з підрозділів так званої" народної міліції "ЛНР". Він відповідає за провезення "гуманітарної продовольчої допомоги" від ЦК КПРФ, яка оформляється ростовським офісом російських комуністів ", - написав Тимчук.