Суд над затриманими російськими спецназівцями Євгеном Єрофєєвим та Олександром Александровим призначили на 29 вересня.

Про це розповіла адвокат Євгена Оксана Соколовська на своїй сторінці Facebook.

"Виходячи з інформації, отриманої мною тільки що помічником судді Голосіївського суду Києва, підготовче засідання відбудеться 29 вересня 2015 року в 9:00, кабінет 39", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Російському спецназівцю Єрофєєву продовжили арешт до 17 жовтня

За її словами, "вчора, в порушення порядку позначення підсудності розгляду кримінальної виробництво за звинуваченням Єрофєєва і Александрова, головною військовою прокуратурою подали обвинувальний акт з реєстром в Голосіївський суд міста Києва; колегією суддів призначили підготовче засідання у справі".

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Адвокат сподівається, що обвинувальний акт - повернуть.

Нагадаємо, російських спецназівців затримали українські військові поблизу Щастя Луганської області 16 травня.

На допиті вони заявили, що вони - чинні військові і служать в третій окремій гвардійській бригаді спецназу Російської федерації, що дислокується в Тольятті.

Незабаром Міноборони РФ їх ​​назвали колишніми військовими і зажадали звільнення. Російська влада неодноразово спростовувала будь-яку участь військових у конфлікті на Донбасі.