Москва дала вказівку терористам з "ЛНР" та "ДНР" максимально "легалізувати вибори", які вони планують провести на окупованих територіях Донбасу.

Про це повідомив координатор аналітичної групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначає, що за вказівкою російських кураторів, ватажки "ЛНР" повинні запросити до складу так званої "міжнародної місії спостерігачів" за виборами в "місцеві органи влади" декілька представників із-за кордону. Серед них є депутати Європейського парламенту Сотірос Заріанопоулус і Мілослав Рансдорф, а також обранці з німецького Бундестагу Андрій Гунько і Вольфганг Герке.

Читайте також: Ахметов відвідував Донецьк в кінці вересня – Тимчук

До складу іноземних спостерігачів увійшли й депутати грецького парламенту Георгіос Лампроуліс, доктор Джозеф Скала і Ральф Ніемеєра.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, президент Петро Порошенко під час зустрічі лідерів "нормандської четвірки" поставить перед Росією питання про скасування псевдовиборів, які лідери бойовиків планують провести 18 жовтня на окупованих територіях Донбасу.

Це, за його словами, стане важливою передумовою подальшого процесу мирного врегулювання.