Координатор групи "Інформаційний спротив" та народний депутат Дмитро Тимчук повідомив, що український олігарх Ринат Ахметов відвідав окупований Донецьк наприкінці вересня.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Тимчук зазначив, що Ахметов відвідав школу №63. Мільярдер вчився в ній і вона перебуває під його патронатом.

"Під час спілкування з керівництвом установи Ахметов зазначив, що найближчим часом він планує за власні кошти відновити мікрорайон Жовтневий, де розташована ця школа", - написав Тимчук.

Нардеп зазначає, що на підприємстві Ахметова в Ровеньках Луганської області "планується розширення обсягів видобутку вугілля, для чого проводиться додатковий набір працівників".

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Читайте також: Всі керівні посади у Горлівці зайняли росіяни

"Керівники "ЛНР" видали циркуляр про перешкоджання виїзду за межі окупованих територій технічних фахівців", - наголосив координатор групи.

Нагадаємо, на початку вересня хакери виклали в мережу переписку. З неї випливає, що в жовтні минулого року Ахметов приїжджав в Донецьк на два дні. Олігарха супроводжували наближені до нього люди, а також кримінальні "авторитети". Там Ахметов нібито домовився з керівництвом "ДНР" про призначення його людей на ключові пости "міністрів ДНР".

Прес-служба мільярдера назвали цю інформацію провокаційним "вкидом" і запевнили, що Ахметов не був у Донецьку. Він покинув місто ще в травні минулого року.