Донбас не має жодного особливого статусу, є лише закон про особливості місцевого самоврядування. Про це сказав міністр закордонних справ України Павло Клімкін, пише УНН.

"Ніякого особливого статусу в природі немає. Є закон про особливості місцевого самоврядування, який ухвалила Верховна Рада. Цей закон, на який є відповідне посилання в змінах до Конституції, є єдиним моментом, який забезпечує особливості місцевого самоврядування. Тому я пропоную припинити гратись з цією термінологією", - наголосив міністр.

Читайте також: Вибори на Донбасі можна проводити тільки після амністії бойовиків – Клімкін

Нагадаємо, канцлер Німеччини Ангела Меркель повідомляла, що на саміті "нормандської четвірки" у Парижі сторони погодили особливий статус Донбасу в Конституції України.

Клімкін зауважив, що переговори у форматі "нормандської четвірки" у Парижі відбувалися в зовсім іншій атмосфері, ніж у Мінську.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще