Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав народних депутатів проголосувати законопроекти, які необхідні для запровадження безвізового режиму з Євросоюзом. Про це пише Укрінформ.

"Я сподіваюся, переконаний і звертаюся до членів парламенту, щоб завтра був проголосований весь пакет законів щодо запровадження безвізового режиму між Україною і ЄС. Думаю, що парламент проявить мудрість і завтра всі закони, які є необхідною передумовою для отримання громадянами України безвізового режиму, будуть прийняті шановною Верховною Радою України", - наголосив прем'єр.

Яценюк вважає, що депутатів, які не проголосують за даний пакет законів, треба позбавити дипломатичних паспортів.

Читайте також: Рішення про безвізовий режим для українців вже є – представництво ЄС

"Я розумію, шановні депутати, які проти реформ і проти підтримки урядових законопроектів, що ви вже для себе безвізовий режим запровадили, адже у вас є дипломатичні паспорти. Ті, хто не проголосують за ці закони, вважаю, повинні бути позбавлені дипломатичних паспортів, і будуть разом з громадянами України стояти в чергах і отримувати візи на загальних підставах. Шлях для цього ми знайдемо", - сказав Яценюк.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Павло Клімкін сподівається, що безвізовий режим з Євросоюзом Україна отримає у другій половині 2016 року.