Лідер Чеченської республіки Рамзан Кадиров заявив про свою впевненість у тому, що народний депутат України Антон Геращенко пов'язаний з терористами "Ісламської держави". Про це повідомляють російські ЗМІ.

Кадиров, як він сам стверджує, має докази причетності Геращенка до ІДІЛ.

"Я не сумніваюся в тому, що Геращенко в якійсь формі пов'язаний до ІД. Були повідомлення, що він може бути причетний до вербування молоді в цю терористичну організацію. У кожному разі, реальні загрози не залишаться без належної реакції", - розповів голова Чечні.

Також він заявив, про свою присутність у військових операціях РФ у Сирії.

"Для тих, хто шукає адреси, повідомляю, що я є першим пілотом російської авіації, що завдала удару по позиціях "Ісламської держави" і зараз перебуваю за штурвалом в небі Сирії. Моя адреса і телефони відомі", - додав Кадиров.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Читайте також: Ірак попросить Росію про бомбардування своєї території

Рамзан Кадиров запевнив у своїй рішучості у боротьбі з тероризмом фразою: "Дні Ісламської держави вичерпані".

Антон Геращенко у соціальній мережі запропонував оприлюднювати дані про позиції РФ у Сирії. Після цього Facebook видалив сторінки нардепа.