Про старт набору добровольців для війни в Сирії почали заявляти різні російські сайти та групи в соціальних мережах, пише 0629.com.ua

Наприклад, сайт "Доброволець", який донедавна вербував бойовиків-добровольців на Донбас, зараз перекваліфікувався і шукає охочих воювати в братській Сирії.

На сайті говориться, що вони оголошують набір добровольців, які братимуть участь в спецзаходи у складі російської місії. Місії ж будуть стабілізувати обстановку в неспокійному регіоні, охороняти важливі об'єкти. А також, "добровольці" посилюватимуть військово-політична присутність РФ на території Сирії, щоб не дати там встановити про-американський або релігійно-екстремістський режим, який несе загрозу цивілізованому світу.

Читайте також: "Підтримай Асада" - нові футболки в російських бутиках (фото)

Вербувальники запевняють, що набір відбувається на контрактній основі, мінімальний термін - півроку, але і є система відпусток. Більше інформації обіцяють повідомляти на "точці збору", про яку повідомлять після першої співбесіди та збору документів.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Координатор вербувальників Сергій Попов пише, що набір до Сирії йде разом з набором у війська "Новоросії". Він також заявляє, що "вистоїть Донбас - вистоїть і Сирія", правда чи є між цими країнами зв'язок і який він, координатор не пояснюється.

У той же час, в соцмережах починають з'являтися звістки і про перших полеглих бойовиках в Сирії.