Один з адвокатів Надії Савченко, який напередодні взявся захищати Миколу Карпюка, оприлюднив частину документу, в якому є нові "факти" участі Арсенія Яценюка в Чеченській війні.

Російський адвокат оприлюднив в своєму Твиттері частину показань своїх підзахисних Карпюка та Клиха, які нібито бачили Арсенія Яценюка на чеченській війні.

Читайте також: Адвокат Савченко захищатиме українця, який "воював" в Чечні

У свідченнях, які вибили з підсудних, Клих зізнається у вбивстві чотирьох військовослужбовців. Також він свідчить, що начебто бачив Арсенія Яценюка, який стріляв із автомата "Калашникова" в одному з боїв в Чечні. Проте, чи вбив Яценюк когось чи ні, він не знає.

Також Клих зазначив, що прем'єр-міністр боявся за своє життя і носив військову каску, яку обмотував светром. Клих запам'ятав, йдеться в документі, що після бою Яценюк полюбляв бути серед журналістів, давати інтерв'ю, позувати та фотографуватися.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще