Шановна британська газета The Guardian написала, як росіяни намагалися приховати докази після того, як збили малайзійський "Боїнг-777".

"Звіт по МН17: виявив спроби приховати причини катастрофи" - з таким заголовком вийшла газета The Guardian.

Так, видання пише, що голландські експерти з'ясували, що тіло капітана літака розтинали, щоб видалити чужорідні предмети. До речі, наші лікарки, які отримали тіла загиблих з Донецька, також раніше повідомляли, що над ними вже поводили розтини.

Також багато частин борту зникли. Хоча вони фігурують на фото очевидців і самих російських терористів. Пропали ті фрагменти, які мали пробоїни від уламків та сліди сажі від вибуху.

А блогер smoliarm знайшов ще один доказ того що росіяни замітають сліди: "Росія не надала цифрові перші джерела своїх радарних записів. Замість них вони передали відеозапис з екрану монітора (на відеокасеті!). Їх у них неодноразово запрошували, запити залишалися без відповіді. А потім росіяни заявили, що перші джеела стерті. Оскільки вони не зобов'язані їх зберігати. Ці факти – відмічені в звіті".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Росіяни кинулися переписувати "Вікіпедію" через "Бук", який збив "Боїнг"

Довідка: "The Guardian" виходить з 1821 року. Вона входить в п'ятірку газет світу, яких найбільше читають людей. А за останніх 50 років газета жодного разу не друкувала фактурне спростування.