В Київ приїхала група, яка працює в Європейській службі зовнішніх дії Європейського союзу з протидії російській пропаганді.

Про це повідомило Представництво ЄС на своїй сторінці у Twitter.

У європейському дипломатичному відомстві зазначили, що експерти провели у столиці зустріч з представниками українських медіа, а також профільних громадських організацій.

Команда Євросоюзу з протидії російській пропаганді повноцінно розпочала свою роботу лише у вересні поточного року.

Нещодавно було визначено, що український напрямок очолюватиме чех Якуб Каленський.

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Читайте також: Рівень ненависті росіян до Заходу досяг апогею

До основних обов'язків, якими займаються експерти, входить комунікація і просування політики ЄС в рамках Східного партнерства, зміцнення засобів масової інформації та їх незалежності. Вони також мають підвищувати потенціал Європейського союзу, щоб передбачати та вчасно реагувати на випадки дезінформації.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко анонсував створення в Європі телеканалу. Він має боротися з пропагандою з боку Росії. Канал вестиме мовлення на російській мові.