"Глава" самопроголошеної "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко ввів "санкції" щодо президента України Петра Порошенка, голови АП Бориса Ложкіна, а також олігархів Сергія Курченка та Ігоря Коломойського. Про це пише НБН.

"Цим указом вводяться персональні санкції щодо Коломойського Ігоря Валерійовича, 1963 року народження, Курченка Сергія Віталійовича, 1985 року народження, Ложкіна Бориса Євгеновича, 1971 року народження, Порошенка Петра Олексійовича, 1965 року народження", – наголошується в "указі".

Згідно з "документом" їм заборонено купувати нерухомість та інше майно на окупованій терористами території.

Читайте також: Жителі Донбасу вкрай незадоволені терористичним режимом "ДНР"

Захарченко зауважив, що всі угоди, які порушують його наказ, "є нікчемними і не визнаються Донецькою народною республікою".

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Будь-яке порушення юридичними або фізичними особами цього указу є підставою для тимчасового запровадження державного управління на підприємствах цих осіб (або їх майном), незалежно від форм власності", - йдеться у "документі".

Нагадаємо, сам Захарченко перебуває у санкційних списках ЄС та США.