Росія і США домовилися про дистанцію між літаками, які літають над Сирією.

Як повідомляє УНН, співробітник американського силового відомства Пітер Кук заявив, що сьогодні набув чинності меморандум, який підписали представники двох країн.

Незважаючи на таку гучну заяву, військовий не розповів про деталі такого договору.

Також йому поставили запитання щодо комунікації між льотчиками. Кук ухильно відповів, що вони не будуть знаходиться на такій відстані, щоб з'явилася необхідність спілкування.

Представник Пентагону повідомив, що члени коаліції знають про домовленості з Росією і вони проінформовані про те, що в тексті документа немає мови про обмін інформацією розвідки або даними про польоти союзників.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Читайте також: Бойові літаки США і Росії розійшлися в небі над Сирією

Нагадаємо, що в Білому домі заявляли, що головною проблемою на міжнародній арені є збройні конфлікти в Сірії та Україні.

Росія активно підтримує терористів Донбасі, також здійснює авіаудари по Сирії, заявляючи, що метою є "Ісламська держава".