Сьогодні засідання Верховної Ради закінчилось викликом шкидкої допомоги.

Як повідомляє Українська правда, екс- командир добровольчого батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Миротворець", депутат "Народного фронту" Андрій Тетерук розбив голову депутату "Батьківщини" Олександрі Кужель.

Прес-секретар фракції "Батьківщина" Тетяна Золотарьова наголосила, що у жінки діагностували струс мозку.

Ситуація у будівлі парламенту сьогодні була напруженою, адже депутати приняли лише три закони по лібералізації безвізового режиму з Євросоюзом.

Біля приймальні спікера Тетерук у присутності інших народних депутатів вдарив по голові скляною пляшкою Кужель та вилаяв інших членів "Батьківщини".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Колега Кужель по партії Вадим Івченко розповів, що правоохоронці допитують свідків Кубіва, Власенка, Євтушка, які не змогли завадити Тетеруку.

Нападник вже вибачився на своїй сторінці у соціальній мережі. Він вважає перебіг подій "непередбачуваним" та викликаним емоціями, проте він кається.

Під будівлею парламенту до сих пір стоїть карета швидкої допомоги.

На ситуацію вже відреагував заступник глави МВС Антон Геращенко. Він на своїй сторінці в Facebook детально описав ситуацію зі слів Кужель і Тетерука.

Відомо, що біля кабінету спікера вони вступили з словесну перепалку і Кужель вирішила вдарити сумкою Тетерука, він відмахнувся і потрапив пляшкою в обличчя народному депутату. Тетерук зазначив, що це була самооборона.

Юлія Тимошенко вимагає від Тетерука скласти мандат народного депутата.

Геращенко підкреслив, що провину Тетерука встановить суд.

Читайте також: Європи не буде: Рада не проголосувала за закони, які необхідні для безвізового режиму

Нагадаємо, що сьогодні лідер ВО "Батьківщина" різко виступила проти прийняття законів.