Фракція "Батьківщина" не вважає за можливе брати участь у засіданнях Верховної Ради, поки Андрій Тетерук залишається народним депутатом. Про це йдеться у заяві політсили.

"Батьківщина" поширила офіційну заяву, у якій вимагає від Генеральної прокуратури України негайно зробити подання про позбавлення Андрія Тетерука депутатської недоторканості та заарештувати його.

"Ми вважаємо, що фракція "Народний фронт", яка провела негідника до Верховної Ради, має позбавити його депутатського мандата", - йдеться у заяві.

Згідно з повідомленням, Кужель отримала струс мозку і зараз нею опікуються лікарі.

Як раніше повідомили у "Батьківщині", член фракції Олександра Кужель в парламенті зазнала важких тілесних пошкоджень з боку народного депутата Андрія Тетерука, який вдарив її скляною пляшкою по голові.

Популярні новини зараз
Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Читайте також: Нардеп Тетерук вибачився за розбиту пляшкою голову Кужель

Інцидент відбувся після закінчення пленарного засідання, прямо біля приймальні голови Верховної Ради у присутності інших народних депутатів.

Представники міліції почали допитувати свідків інциденту між народними депутатами Андрієм Тетеруком та Олександрою Кужель, зокрема нардепів Степана Кубіва, Сергія Власенка, Сергія Євтушка та самого Андрія Тетерука.