Екс-міністру юстиції Олені Лукаш, наразі утримуваній в СІЗО, може загрожувати небезпека, оскільки вона є цінним свідком. Таку думку висловив радник глави Міністерства внутрішніх справ Зорян Шкіряк на своїй сторінці у Facebook.

"Лукаш справді можуть вбити. Безумовно, вона - чистий пішак в глобальній грі. Олена завжди була просто "шісткою" Януковича і виконувала здебільшого масмедійну, пропагандистську функцію. Хоча, напевно, її залучали і у корупційні схеми і давали можливість "відкусити" з бюджету, щоб не "голодувала", - написав Шкіряк.

За його словами, Лукаш реальний носій інформації про злочини "межигірської мафії", їхні незаконні оборутки та співпрацю з Кремлем по розвалу України.

"За наказом "стоматолога" або інших колишніх "ригівських" ватажків її можуть спробувати знищити фізично. Потрібно захистити її життя, як важливого свідка", - додав Шкіряк.

Нагадаємо, народний депутат Ігор Луценко вважає, що екс-міністр юстиції Олена Лукаш є цінним свідком і тому вважає, що її необхідно уберегти від посягань на життя та здоров'я. Він побоюється, що їй може загрожувати доля екс-заступника голови фракції "Партії регіонів" Михайла Чечетова.

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Читайте також: Лукаш збираються тримати в СІЗО до понеділка - адвокат

Раніше, Печерський районний суд Києва застосував до екс-міністра юстиції Олени Лукаш, підозрюваної у розкраданні і службовому підробленні, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою і як альтернативу визначив заставу 5,115 млн грн.

6 листопада народний депутат Вадим Новинський вніс 5,115 млн грн застави за екс-міністра, але вона досі перебуває у СІЗО.