Грузія може отримати безвізовий режим з Європейським союзом раніше за Україну. Про це повідомила голова комітету Верховної ради з питань європейської інтеграції Ірина Геращенко, пише УНН.

"Експертна думка про перспективи безвізового. Консервативні Молдова і Грузія ухвалили всі необхідні закони. Схоже, грузини отримають безвізовий швидше, аніж українці", - написала Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

Нардеп зауважила, що провина за це лежатиме виключно на українській владі, в першу чергу, на Верховній Раді.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко звертався до депутатів та голів політичних сил з проханням підтримати законопроекти щодо лібералізації візового режиму із Європейським союзом. З таким же закликом до парламентарів звернувся прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Читайте також: Не мають права 40 депутатів позбавляти мрії 45 млн громадян - Порошенко

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Та 5 листопада депутати прийняли лише 2 з 13 законів, які необхідні для отримання Україною безвізового режиму.

Голова українського Парламенту Володимир Гройсман наголосив, що шанси на ухвалення депутатами "безвізових" законів ще не втрачені.

Міністр юстиції України Павло Петренко дав народним обранцям час на голосування максимум до 10 листопада.