У Києві 13-14 листопада з робочим візитом перебуватиме міністр фінансів США Джейкоб Лью. Як повідомляє прес-служба американського відомства, Лью планує зустрітися з очільницею українського Мінфіну Наталією Яресько.

Окрім зустрічі з українським міністром, Лью зустрінеться з іншими представниками уряду для обговорення проведення в Україні економічних реформ. На порядку денному також стоїть питання відновлення фінансового сектору та питання боротьби з корупцією.

Також він планує зустрітися із деякими парламентарями.

Нагадаємо, наприкінці січня цього року міністр уже відвідував Київ, де підписав декларацію про надання Україні кредитних гарантій у розмірі 2 млрд доларів. Тоді він зустрівся, зокрема, з президентом країни Петром Порошенком і главою мінфіну Наталією Яресько, обговорив низку економічних питань.

Читайте також: Могеріні озвучила ключові вимоги до української влади

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Після свого візиту до України, Лью попрямує до Анталії (Туреччина) для участі у саміті лідерів Великої 20-ки.

Нагадаємо, 19-20 листопада в Києві з візитом перебуватиме європейський комісар з питань розширення та політики добросусідства Йоханнес Хан. Він візьме участь у форумі Східного партнерства.