У Києві затримали спільника екс-президента Віктора Януковича, причетного до заволодіння Межигір'ям. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

67-річний затриманий Василь Гулик був заступником керівника Державного управління справами за часів Януковича. Колишній чиновник до цього перебував у загальнодержавному розшуку.

У СБУ зазначили, що Гулик допомагав колишньому президенту незаконно заволодіти землями Межигір'я та Сухолуччя.

Також він у 2007-2010 роках очолював товариство з обмеженою відповідальністю "КиївУніверсалСервіс". Через це підприємство протиправно переводили у готівку кошти, у тому числі й державні.

Читайте також: СБУ оголосила в розшук начальника ЖЕКа Межигір'я

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Правоохоронці встановили, що за рахунок виведених у "тінь" грошей товариство і обслуговувало Межигір'я.

Колишнього заступника керівника Держуправління справами доставили до Генеральної прокуратури для проведення слідчих дій.

Нагадаємо, нещодавно Служба безпеки України також затримала колишнього директора ТОВ "Дім Лісника" Юрія Булаву, підозрюваного у незаконній передачі мисливських угіддь "Сухолуччя" Віктору Януковичу.