Українському Міністерству оборони і Генеральному штабу потрібно збалансувати зусилля, щоб провести необхідні для вступу в Організацію північноатлантичного договору реформи.

Таку думку висловила в ефірі 5 каналу аташе з питань оборони при посольстві Великобританії в Україні Керен МакТір.

"Для того, щоб стати членом НАТО, Україна повинна досягти певних стандартів, технологічних стандартів за рівнем тренування, оперативних можливостей. Це ціла система для майбутніх членів НАТО, щоб підготувати їх до членства. Я думаю, що Україна готова до цього вже сьогодні", - сказала дипломат.

Читайте також: НАТО посилить співпрацю з країнами Скандинавії

За її словами, минуло вже чимало переговорів з українською стороною про впровадження стандартів НАТО, і це є ключовим питанням.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Ми на Заході не повинні недооцінювати те, як складно досягти прогресу в реформах, які продовжують вводитися, і яка складна операція проходить на Донбасі. Я вважаю, що питання збалансованості сил є основною проблемою на сьогоднішній день", - заявила МакТір.