Політрада "Об'єднання "Самопоміч" ухвалила рішення про підтримку в другому турі виборів мера Дніпропетровська представника "Українського об'єднання патріотів - УКРОП" Бориса Філатова. Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

"Є декілька міст в Україні, де патріотичні сили отримали нагоду вибити екс-регіоналів з їхніх насиджених вотчин. Дніпропетровськ став справжнім символом опору "русской весне" у 2014 р., і зараз місто має підтвердити свою проукраїнську позицію, обравши мером Бориса Філатова", - йдеться в заяві "Самопомочі".

Особливу увагу в "Самопомочі" приділили активності виборців.

"Регіонали точно не мають більшої підтримки, аніж демократичні сили. Однак їм на руку може зіграти пасивність виборців, яка відкриває шлях до маніпуляцій та фальсифікацій. Тому всі - на вибори!" - закликали в партії.

Раніше лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко висловилася на підтримку Бориса Філатова у принциповому суперництві за посаду міського голови Дніпропетровська з колишнім лідером "Партії регіонів" в області.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Дніпропетровська обласна організація ВО "Батьківщина" цілком поділяє позицію лідера партії Юлії Тимошенко і підтримує кандидатуру Бориса Філатова на посаду мера Дніпропетровська як єдиного кандидата від демократичних та патріотичних сил", - наголошується в заяві партійної організації.

Читайте також: Філатов поговорив з манекеном замість Вілкула у прямому ефірі (фото)

Нагадаємо, 15 листопада відбудеться другий тур виборів мера Дніпропетровська, до якого вийшли представник УКРОПу Борис Філатов та екс-регіонал, представник "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул.