Самопроголошений голова Криму Сергій Аксьонов пригрозив покарати всіх кримчан, які скаржаться на окупаційну владу і відволікають Путіна від важливих справ.

Про масові скарги жителів півострова президенту Росії повідомила на засіданні "уряду" Лариса Опанасюк, яка займає пост "віце-прем'єра".

Читайте також: Крим "проїв" вдвічі більше за Чечню і Дагестан

Окупанти вважають, що кримчани безпідставно наговорюють на органи влади і ведуть підривну роботу, щоб звести наклеп на чиновників.

Аксьонов заявив, що всі "письменники" будуть покарані, з ними розберуться.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"Всіх в почуття приведемо, і письменників, які викладають факти, що не відповідають дійсності, приведемо до тями. Хто правду пише - будь ласка, тільки прохання, пишіть спочатку нам. Щоб ми президента нашого не відволікали нашими питаннями, які в змозі самі вирішити", - сказав так званий голова Криму.

При цьому він не уточнив, як саме буде визначатися "правдивість" скарг.