Екс-посадовці Віктор Янукович, Микола Азаров та Віктор Пшонка, які втекли до Росії, досі отримують пенсії в Україні. Таку відповідь отримав нардеп Дмитро Добродомов з Пенсійного фонду.

Обранець каже, що довідався про це з власних джерел. Тому і направив запити в державні структури, де перерахував екс-чиновників, повідомляє сайт "Народний контроль".

Пенсійний фонд надіслав відповідь, що нарахування пенсій згаданим особам "відбувається згідно вимог чинного законодавства".

Читайте також: Суд відібрав дитячий санаторій у коханки Януковича

А у Міністерстві соцполітики послалися на Закон "Про інформацію", згідно якого дані щодо пенсій Януковичу і його прибічникам назвали "конфіденційними".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Депутат пообіцяв, що надалі буде вимагати розкриття інформації та розслідування цього питання. Він знову направив запит до чиновників. Відповіді поки не отримав.