Господарський суд Києва повернув у державну власність дитячий санаторій "Славутич", який контролюється благодійним фондом Любові Полежай, співмешканки колишнього президента Віктора Януковича.

Про це повідомила сьогодні, 13 листопада, прес-служба Генпрокуратури.

У відомстві зазначили, що в 2010 році товариство з обмеженою відповідальністю "Дитячий оздоровчий центр "Славутич", учасником якого є благодійний фонд Любові Полежай "Дорога майбутнього", орендуючи майно дитячого санаторію у Переяслав-Хмельницькому районі, відремонтувало його без узгодження з Мінекономрозвитку.

Після цього Циблівська сільрада передала санаторій у власність компанії. Суд вирішив, що виявлені порушення є достатніми для того, щоб скасувати рішення Ціблівскої сільради і повернути санаторій у власність держави.

Читайте також: У коханки Януковича відібрали будинок (фото)

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зазначимо, що Янукович офіційно був розписаний з Людмилою Янукович, матір'ю його двох синів. Однак довгий час він жив з уродженкою Єнакієвого Любов'ю Полежай.

Нагадаємо, 3 листопада суд арештував будинок і квартиру Любові Полежай.