Засідання Апеляційного суду Києва, де мали розглядатися скарги Генпрокуратури та захисту лідера УКРОПу на його домашній арешт, відклали на 1 грудня. Про це повідомляє прес-служба партії Укроп.

Адвокат Геннадія Корбана Оксана Томчук заявила, що розгляд справи Корбана перенесли, бо прокуратура нашвидкуруч доповнює скаргу.

"Вже після того, як скарга була подана, Генеральна прокуратура внесла до неї зміни, які нам як стороні захисту не були надані. Відповідно, ми не мали можливості з ними ознайомитися та сформувати свою позицію", – повідомила адвокат Геннадій Корбан.

Читайте також: Генпрокуратура подала апеляцію на домашній арешт Корбана

Геннадій Корбан, коментуючи перенесення дати засідання, заявив: "Якщо вибирати між домашнім арештом і можливим погіршенням, то я задоволений сьогоднішньою ситуацією. Але я за те, щоб процес менше переривався і сторони могли довести свої позиції в змагальному процесі".
"Для мене принципово, щоб було здійснене правосуддя. Не судова розправа за замовленням Банкової. У цьому зацікавлене все суспільство, усі ті незаконно затримані патріоти, яких я бачив у конвоїрських кімнатах. Цей процес буде показовим для суспільства, для людей, які мають надію на справедливість", – сказав він перед початком засідання.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

На засіданні були присутні народні депутати, зокрема й Борис Філатов, якого було обрано мером Дніпропетровська. Підтримати політика прийшов і відомий радянський дисидент та борець за незалежність України Степан Хмара.