Події в Кривому Розі продовжують загострюватися.

Як повідомляє Первый криворожский, сьогодні Юрія Вілкула представили мером міста на сесії міської ради. Під час цього 46 присутніх депутатів аплодували стоячи.

Йому видали посвідчення, проти чого на вулиці під будівлею міськради протестували місцеві мешканці.

Прихильники Юрія Мілобога закликають місцевих жителів до безстрокової акції протесту. До таких дій заклика також депутат від "Самопоміч" Семен Семенченко.

Він уточнив, що о 17:00 почнеться "Криворізький Майдан".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Прес-служба партії розкритикувала дії ВО "Батьківщини", Радикальної партії за таку ж позицію як і у "Опозиційного блоку".

У повідомленні говориться, що лідери політичних сил неодноразово заявляли про необхідність дотримання демократії під час виборів в Кривому Розі, а пізніше визнали перемогу Вілкула і навіть зустріли його оваціями.

"Якесь дуже специфічне у них всіх розуміння правди і демократії", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Скасувати результати виборів в Кривому Розі може тільки суд - Чорновіл

Нагадаємо, що вчора ввечері місцеві жителі вже протестували проти результатів виборів і перемоги Юрія Вілкула. Багато хто вважає, що вибори сфальсифікували.