Бойовики ІДІЛ оприлюднили на відео у YouTube список країн, які є ворогами для них. До шістдесятьох світових держав потрапила також і Україна, повідомляє Gazeta Wyborcza.

Представники "Ісламської держави" зазначають, що саме ці 60 країн приймають участь у світовій коаліції проти них. Але Україна, а також Польща, Литва та багато інших держав не мають ніякого відношення до боротьби з ісламістами.

Зазначимо, що відео зі світових офіційних інтернет-джерел видалили. Але залишилось фото із прапорами усіх країн.

"Це ваша коаліція дияволів. З Іраном, Туреччиною і Росією, які приєдналися до боротьби, бо невірні завжди об'єднуються, щоб побороти правду", - заява бойовика ІДІЛ.

Читайте також: Французький авіаносець "Шарль де Голль" завдав першого удару по ІДІЛ

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, "Ісламська держава", яка 13 листопада скоїла теракт у Парижі та вбила там 130 осіб, намагається захопити мусульманські землі на Близькому Сході та встановити на них закони шаріату.