Екс-президент України Віктор Янукович має намір повернутися у політику. Про це він сказав у інтерв'ю одному російському виданню.

"Хочу повернутися в політику", - цитує його слова інформагентсво.

Також зазначається, що, за словами Януковича, він підтримує зв'язки із чинними українськими політиками.

При цьому президент-втікач не уточнив, про яких саме політичних діячів йде мова. Однак він додав, що "багато з них сьогодні уже не так соромляться і не так бояться, як це було, умовно кажучи, рік тому".

" Те, що в моїх силах, я роблю все. По-перше, багато допомагаю людям, яких переслідують в Україні. І тим, які вже виїхали, припустимо, за межі України. І не тільки в Росію. Там я звісно ж підтримую з ними зв'язок", - сказав Янукович.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою
Показати ще

Читайте також: Крім Януковича Інтерпол не хоче розшукувати і Пшонку

Нагадаємо, Віктора Януковича усунули від влади у лютому минулого року на тлі багатомісячного протистояння з опозицією. В результаті загинуло більше ста людей. Після того колишній голова держави втік до Росії.

В Україні проти нього порушена кримінальна справа за статтею "умисне вбивство двох або більше людей". Зокрема Янукович офіційно знаходиться у розшуку.