Координатор організації "Економічний бойкотний рух" Олег Радик анонсував приїзд до Львова одіозного адвоката Тетяни Монтян. Зрозуміло, що її візит не пройде не заміченим і буде причиною акції протесту.

Про це Радик повідомив Львівському порталу.

За його словами, до Львова скандальна антиукраїнська адвокатеса Тетяна Монтян має прибути 12 грудня. Протягом дня у готелі NOTA BENE відбудеться семінар за її участі. Вартість семінару – 760 гривен.

Як пояснив Олег Радик, про це йому стало відомо від працівників готельного бізнесу.

"Її приїзд сюди є провокацією. Вона є адвокатом Коцаби, не раз висловлювалася проти Майдану, демонструвала своє бачення України як "хунти", мала зустрічі у "ДНР". Тобто, такій не місце у Львові", – обурився він.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Крім цього Радику стало цікаво, хто ж у Львові готовий платити "за таке неподобство" 760 гривень? "Нас дуже цікавить, хто саме туди прийде. Подивимося, хто поділяє ідеї Тетяни Монтян", – наголосив активіст.

Водночас Олег Радик додав, що її прибуття до Львову зустрінуть бойкотами: "Мабуть, "Економічний бойкотний рух" проведе якусь акцію протесту. Або ж просто облиємо чимось цю каракатицю".

Читайте також: Суд на місяць перервав розгляд справи "зрадника" Коцаби

Радик дуже сподівається, що до акції "Бойкотного руху" також підключаться воїни АТО.

"Економічний бойкотний рух" - відома у Львові організація. Ї активісти неодноразово влаштовували скандальні та резонансні акції проти гостей міста, які висловлювали антиукраїнських погляди, проти російських банків, товарів та ЗМІ.