Дружина Ігоря Луценка і нардеп від фракції "Блок Петра Порошенка" Ірина Луценко проголосувала одночасно за чотирьох народних обранців, і тим самим встановила рекорд з кнопкодавства. Цей кричущий випадок порушення закону засняв журналіст Олексій Братущак. Про це повідомила громадська організація "Чесно" на своїй сторінці в Facebook.

Журналіст запевнив, що випадок Ірини Луценко - наймасштабніша фальсифікація у Верховній Раді за весь 2015 рік. "Сусідами" по депутатського крісла Луценко є нардепи Сергій Березенко і Марія Іонова.

Читайте також: Порошенко просить Гройсмана подолати "кнопкодавство" у Раді

Користувачі соцмережі різко засудили цей інцидент у Раді. "Піаністка", - нагороджують Ірину новим званням. А Юрій Герцук, наприклад, пише, що її колеги депутати навіть не помічають того, що відбувається, і не роблять їй зауваження. "Чотири рази плюнула на нас" - скаржаться ображені такою поведінкою українці.

Згідно моніторингу "Чесно", однопартійці Луценко не гидують порушувати правила у Верховній раді. Так, Олександр Урбанський кнопкодавив цьогоріч аж шість разів, проте не підряд, тож не перевершив "подвиг" Луценко. А Вадим Денисенко проголосував не тільки за себе, але й за інших депутатів чотири рази.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Трохи менше - три рази прокнопкодавіли нардепи від партії "Відродження" Юрій Хомутинник і Євген Геллер.