Глава Закарпаття виклав на своїй сторінці шарж на самого себе.

Карикатуру до дня народження Генадія Москаля намалювало одне з місцевих видань.

"Дуже не люблю, щоб мені носили подарунки. Дозволяю це тільки близьким друзям і те символічно. Хочу показати два, які подарували в цьому році, вони для мене особливі. Перший - картина з Луганщини. Площа Перемоги в Сєвєродонецьку, праворуч будівля інституту "НДІХІММАШ". У вересні минулого року в цьому інституті мені випала честь відновити Луганську облдержадміністрацію. За 25 кілометрів від передової ... Другий подарунок - карикатура, яка демонструє результати місцевих виборів на Закарпатті. За півтори тисячі кілометрів від передової теж йдуть війни, хоча і без зброї і важкої техніки. Але на Донбасі все відкрито і чесно, а тут - кулуарщина, інтриги і посмішки з традиційною дулею в кишені ", - написав Москаль на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За словами Москаля, на карикатурі зображена боротьба очільника Закарпаття з місцевим фінансово-політичним кланом з Мукачева.

Читайте також: Москаль відкрив лижний сезон на Драгобраті (фото)

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Відзначимо, що 11 грудня у Геннадія Москаля був ювілей - йому виповнилося 65 років.

Також відзначимо, що президент України Петро Порошенко продовжив Москалю термін перебування на службі до 7 червня 2019 року, незважаючи на те, що, за українським законодавством, гранично допустимий вік державних службовців становить 65 років.